Billeder fra workshops

Workshop ved Nadelwelt 2015, Karlsruhe, Tyskland, 15. maj

Min anden workshop uden for Danmark. Vi tog det på engelsk og de 20 deltagere (over to dage) klarede det fint. Nadelwelt stillede en oversætter til rådighed, hvis der skulle blive sprogproblemer. Der var en enkelt deltager der oven i købet havde en lille udstilling af sit arbejde! 

   

Workshop ved Nadelwelt 2015, Karlsruhe, Tyskland, 16. maj

 

   

Workshop for Hav & Fjord Quilterne, Hals, marts 2014

Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var direkte udsigt til Limfjorden. Alligevel formåede kursisterne at koncentrere sig og her er de flotte resultater af 6½ times intensivt arbejde.

Workshop i Lystrup, februar 2014

For første gang stod jeg selv for at arrangere en workshop. De 12 ivrige deltagere, som kom fra nær og fjern -  Sjællands Odde, Mors, Horsens, Silkeborg og den nærmeste omegn af Aarhus, frembragte de flotteste prinsesser. Alle gav 100 kr. for de 5 timer og pengene gik videre til et godt formål.

 

Workshop for Aros Quilterne, Vejlby, oktober 2013

Så blev der arbejdet hårdt igen, og resultatet vises stolt frem. En flok fine og farverige prinsesser der lyste op i efterårets mørke. Lige til at blive glad af!

Workshop for KaløQuilterne, Rønde, oktober 2013

Så skete det igen. En flok ivrige quiltere gik i gang med at sy prinsesser, og atter engang blev resultaterne forbløffende! Alle femten var stolte da de gik derfra efter 5 timers intenst arbejde. 

Workshop for Rosquilterne, Svogerslev, september 2013

Prinsesser laver prinsesser! Nogle havde krone på, andre ikke, men det har Prinsesse Mary heller ikke til hverdag ... Der blev arbejdet intenst i mange timer og efterhånden dukkede disse smukke 'quilte' frem.

Workshop for Symus, Skælskør, september 2013

Den sidste weekend i september var varm og solrig. Alligevel valgte disse kvinder at være indendørs for at producere prinsesser. Og de blev da smukke, efter fem timers hårdt arbejde!

Workshop på Kreastedet, Frederikshavn, april 2013

På årets første forårsdag der faldt midt i april blev disse fascinerende kvinder produceret af disse søde damer. Knivholt Hovedgård var et spændende sted at være, både ude og inde.
   

Workshop på Viby Bibliotek, Aarhus, april 2013

Resultatet af fem timers koncentreret arbejde på en af de første dage i april. Indenfor hygge, udenfor sne, slud og regn. 

Se Workshop i Holland, 2011
ved Nienke Smit & Marijke de Weerd

Workshop for Sønderjyske Quiltetrekant, oktober 2011

Hårdt arbejdende quiltere på Starup Skole, nær Haderslev, på den varmeste octoberdag nogen sinde, og det blev til disse fine princesser.
   

To workshops for Nordsjællandsk Quiltelaug, oktober 2010

Første dag. Den sædvanlige koncentration, tiden bliver ikke spildt. Udenfor strålede solen over Birkerød og træerne glødede i efterårsfarver- måske afspejlet i portrætternes hår?

Anden dag, nyt hold, samme koncentration som dagen før. Overskyet udenfor, men bestemt ikke indenfor, hvor alle nød at få lov at bruge fantasien.

Workshop for Sokkelund Quilterne, oktober 2010

En dejlig varm og solrig sensommer dag i Gentofte, ti quiltere med godt humør, og se hvad vi nåede på fem timer . . . . . men der blev også arbejdet hårdt!

Workshop for Gentofte Quilterne, marts 2010

En meget produktiv søndag. Vinterkoldt udenfor, hyggeligt indenfor, stor koncentration og et væld af farver. Flotte billeder efter kun fem timers arbejde!  
To måneder senere, noget af det færdige arbejde.

Workshop ved VESTLANDSTREFFET 2008 i Stavanger
2008.10.04-05 arrangeret af Rogalands Quiltelag
'Kreative Prinsesser'

Introduktion

Halvvejs igennem, og symaskinerne er ikke kommet i gang endnu

Efter 12 timer udstilles 21 norske prinsesser,

lige så forskellige som deltagerne . . .

Workshop på Bråskovgård 2007.11.03 arrangeret af Bjerre Herreds Patchworkgruppe

Deltagerne går i gang med opgaven.

Slagmarken ved frokosttid.

Efter fem timer samles arbejdet til diskussion og fotografering.

Og det blev en fin udstilling!

Workshop i Vejle 2006.03.25 arrangeret af Vejle Husflid

Deltagerne fik som opgave 'Portræt af en prinsesse'.

Ingen havde prøvet teknikken før. Alle gik i gang med stor iver.

Resultaterne vises frem efter seks timers intenst arbejde.

Og her er de!